Matrix

FutureNet Matrix

*1 Wat is het

De matrix is een beloningssysteem.  Je ontvangt een Friendbonus van iedereen die onder jou instapt. Je bouwt hiermee een passief inkomen op, je hoeft er niets voor te doen.
Je kunt er op 3 manieren in komen.

**Door de aankoop van media producten van FutureNet (zoals cloud, templates, blog enz), hierdoor “val” je vanzelf erin. Afhankelijk van het aankoopbedrag, val je in een overeenkomstige Matrix, en deel je mee in de bonussen ervan.

** Door opname van geld uit het adpro programma, Bij iedere opname wordt een klein deel gereserveerd voor de matrix. Daardoor valt uiteindelijk iedereen erin. Het is daarom verstandig, er zo snel mogelijk zelf in te stappen, zodat je de overflow van uplines onder je krijgt.

**Door rechtstreeks 10 dollar te betalen (aankoop van 1000 MP, die weer voor digitale producten te gebruiken zijn). Hierdoor zit je gelijk erin, en verdient direct aan iedereen die onder jou erin valt.

Er zijn 6 levels in de matrix. de 10 – 25 – 50 dollar matrix, en de business matrix van 100 – 500 – 1000 dollar.

*2 Hoe werkt het.

Eenmaal in de matrix, kun je max 3 mensen onder je hebben. Deze 3 kunnen ook weer max 3 onder zich, enz.  Het 3×3 systeem, dat tot 10 lvl diep kan gaan.
De matrix kan gevuld worden met je eigen mensen, of met overflow van je uplines. Zodra je meer dan 3 mensen uit je eigen groep in de matrix hebt, worden de volgende  vanzelf onder de eerste 3 geplaatst, en tellen dan ook mee voor die persoon.

Zie foto voor uitleg. Het groene poppetje ben jij, degene met groene stip zijn jou eigen mensen, degene zonder stip zijn opgevuld door je up of downline.
Je bent dus samen met het hele team bezig de matrix te vullen.

tnmatrix

*3 Wat verdient het

De matrix is vooral een systeem, dat blijft betalen. Er is geen verlooptijd. Het is een eenmalige investering, die ten alle tijden blijft doorgaan. Dit is in het begin nog weinig, de matrix is echt een passief inkomen (je hebt er verder geen omkijken naar) dat groeit.

Je ontvangt van iedereen die onder jou komt in de matrix, een Friendbonus van 5% van de instapkosten.
Ook als je zelf dus niet actief bent met mensen werven, kun je er toch inkomen van krijgen. Beter is natuurlijk als je zelf ook geinteresseerden ervoor hebt, omdat je dan nog een tweede bonus krijgt, de matching bonus (zie verderop)

Het is  van belang, zo snel mogelijk in de 10 dollar matrix in te stappen, om mee te profiteren van je eigen members, en de overflow van je upline. En daarna steeds een hogere te nemen, zodra je voldoende inkomsten hebt. Je krijgt inkomsten uit iedere matrix apart.

Een overzicht van wat totaal mogelijk is aan inkomsten met de Matrix.

please-join-futurenet-we-all-need-to-at-least-study-it-get-paid-for-doing-what-you-love-httpmichaelqtoddfuturenetclub-the-site-is-used-just-like-facebook-very-easy-and-intuitive-and-fun-

Behalve dat ontvang je ook nog een Matching bonus.
De matching bonus is een extra bonus die je krijgt over de winst van je eigen revereals. De hoogte daarvan varieert tussen de 10% en 50%.  Dit wordt bepaald door de matrix waar je zelf in zit. 
Future-Net-Matching-Bonus