Adpro

Futurenet AdPro

*1 Wat is het

Adpro is het advertentiegedeelte van Futurenet. Hier kun je een AdPro pack (advertentiepacket) kopen van 10 of 50 dollar.
Als je daarna 10 advertenties per dag bekijkt, deel je mee in de revenue, en krijg je 120% van je aankoop terug.
Ook kun je met een advertentie je eigen website promoten, ieder pack geeft een aantal views naar een website, als je wilt. Dat kan van jezelf zijn, of je kunt een andere promoten ermee.

*2 Hoe werkt het

Je koopt een pakket, en klikt iedere 24 uur op 10 advertenties op de site. Ongeacht het aantal packs dat je hebt, hoef je dagelijks maar 10 keer te klikken. Daarmee ben je gekwalificeerd om te delen in de revenue (winstdeling) van het bedrijf. Ieder pack levert 20% winst op.

Je ziet iedere 30 min je commissie en geld groeien. De meest lucrative manier is, om vervolgens te compounden. Het opnieuw steeds weer investeren en aankopen van een pack met het geld dat je binnenkrijgt. Daardoor wordt de dagopbrengt steeds hoger, en kun je snel een behoorlijk bedrag per dag/week/maand verdienen.
Zodra een pack van 50 dollar 60 dollar heeft opgeleverd, vervalt het. (een pack van 10 dollar vervalt bij 12 dollar)
Ook krijg je bij ieder pack een aantal views, die je kunt gebruiken voor een advertentie om een eigen site, of affilitielink te promoten.

*3 Wat verdient het

Dat ligt deels aan jezelf, met hoeveel packs je mee deelt. Ieder pack levert 20% winst op. 10 dollar wordt 12 en 50 dollar wordt 60 dollar.
Je aantal packs kan snel oplopen als je doet compounden, het steeds opnieuw herinversteren van je geld. Het is een passief inkomen, je hebt er verder geen omkijken naar, enkel eens per 24 uur 10 ads klikken, om te zorgen dat je gekwalificeerd bent.
Je kunt tot max 1000 adpacks hebben.
Een voorbeeld van je opbrengst kun je hier berekenen. Calculator AdPro

Behalve dat, krijg je ook nog commissie over iedere nieuwe partner die je aanbrengt en die adpacks koopt. Dit is tussen de 3% tot 8%.